Aku Sebutir Pasir

Assalammualaikum dan Selamat Datang,Kepada Pembaca / Pengunjung Blog Rieza Shazmira,

Dengan Lafaz Bismillahhirrohmannirahim.......Mutiara Kata Untuk Hari Ini ,Akal Manusia Itu Tidak Akan Luput Dari Melakukan Sebarang Kesilapan, Sekalipun Telah Mencurahkan Sepenuh Perhatian dan Kekuatan Kerana Kesempurnaan Itu Hanyalah Milik Allah Yang Mutlak .......Jadilah Manusia Yang Bersyukur, Bertenang Dalam Apa Juga Keadaan dan Jadilah Dirimu Yang Terbaik Daripada Yang Terbaik, Semoga Hari Hari Yang Bakal Berlalu Mempunyai Makna Yang Manis. Permulaan Yang Baik dan Pengakhiran Yang Sangat Bererti ......." Semasa Hidup Hendaklah Dihargai dan Setelah Tiada Janganlah Ditangisi " ....Semoga Saya dan Anda Semua .......

Sentiasa Ceria ....... Hooyee ......Dicatatkan Oleh Rieza Shazmira 11/6/2012 jam 11.55 malam

Friday, 22 June 2012

PAMERAN DIRAJA

Assalammualaikum,


Tempoh hari, Orang ada g jalan jalan ngan kawan kawan. Kitaorang planning nak g Istana Lama untuk melihat Pameran Diraja. Masa tu memang ramai orang.  Masing masing tak nak melepaskan peluang. Bukannya selalukan dapat peluang cam ni. Ibu bapa, dan rombongan sekolah juga ada pada masa tu. Ramai yang mengambil peluang untuk menimba pengetahuan serba sedikit tentang " Dunia Diraja" ini. Memang best la.

Disamping itu juga, kepada pengunjung pengunjung yang datang, kami diberikan buku buku untuk kenangan dan di dalam buku itu, kita akan mengetahui lebih lanjut mengenai adat istiadat, sejarah dll .... Di sini Orang kepilkan beberapa keping gambar ... Jom tengok !!Tarikh lawatan : 19.5.2012 ( Sabtu )


Hakcipta Terpelihara ...... Rieza Shazmira
JUN 2012

23.6.2012 ( Sabtu ) jam 1.00 petang

No comments:

Post a Comment